.

Falck SCI és una empresa pionera en les Activitats i Serveis

Falck SCI és una empresa pionera en les Activitats i Serveis

L’Associació Empresarial Química de Tarragona i l’empresa Falck SCI han tancat un acord de col·laboració amb l’objectiu d’aportar solucions conjuntes pel desenvolupament de la Indústria Química del territori. Amb aquest conveni, l’empresa especialitzada en serveis de prevenció i extinció d’incendis s’inclou dins del programa de Business Partners de l’Associació.

L’acord es va formalitzar a les oficines de l’AEQT pel Gerent de l’Associació, Juan Pedro Díaz, i pel Director General de Falck SCI, Joao Franca.

Falck SCI és una empresa pionera en les Activitats i Serveis que ofereix actualment als seus clients, destacant:

  • Serveis de Bombers Professionals
  • Serveis de Formació en Emergències, mitjançant la prestació de Cursos sobre Prevenció i Extinció d’Incendis, Salvament i Rescat, Comandament i Direcció d’Actuacions d’Emergència, i Seguretat Marítima, entre d’altres
  • Serveis de Consultoria en Seguretat Contra Incendis
  • Serveis de Manteniment d’Aparells, Equips i Instal·lacions de protecció contra incendis

Els principals sectors, tant públics com privats, en els quals presta els seus serveis són: Indústria Petroquímica, Oil & Gas, Química, Aeronàutica, Termosolar i Metal·lúrgica, Ports, Refineries, Aeroports, Centrals Nuclears, Centres d’Investigació i Organismes Públics.

Els Business Partners de l’AEQT són empreses altament qualificades en la prestació de serveis a les companyies químiques  i que ofereixen una experiència contrastada o condicions especials als membres de l’associació.