.

Imatge de l'incendi a la Pobla de Montornès. Foto: Facebook

Imatge de l’incendi a la Pobla de Montornès. Foto: Facebook

Els Bombers de la Generalitat han extingit, a les 17.39 hores, l’incendi de la Pobla de Montornès, que segons les darreres dades del Cos d’Agents Rurals ha afectat una superfície de 465,70 hectàrees. Els Bombers 13 dotacions terrestres han estat remullant tota la zona al llarg de de les darreres hores, supervisant que no hi hagués cap revifalla i refredant el terreny. Malgrat això, romandrà a la zona un retén de 3 dotacions terrestres, fent tasques de vigilància fins a l’ocàs.

D’altra banda, els Bombers de la Generalitat també treballen des de les 16.36 hores en un incendi de vegetació a Gavà. El foc, que hauria afectat una superfície estimada de 2 hectàrees, evoluciona favorablement. Les flames han cremat una superfície boscosa en un barranc a la Sentiu. Hi treballen 9 mitjans aeris (alguns dels quals estan començant a retornar a base) i una vintena de dotacions terrestres. No ha calgut evacuar ni confinar cap nucli de població.

Aquest matí, un total de setze mitjans terrestres i un d’aeri dels Bombers seguien remullant la zona que ha cremat en l’incendi que ha afectat més de 476 hectàrees a La Pobla de Montornès i que es donava per controlat des d’aquest dissabte al vespre.

/* JS para menú plegable móvil Divi */