.

.

TOTS 21


Guanyadors i finalistes junts amb altres participants al I Open.

Essentia Costa Daurada ha conclòs aquest cap de setmana el seu I Open de Pàdel Essentia Costa Daurada by Europa FM que ha acollit 58 parelles inscrites. Les categories masculina i femenina han jugat de forma simultània a la competició, realitzada entre els dies 22 i 28 de juliol. En categoria masculina, la parella formada per Óscar Muñoz i el director d’Essentia Costa Daurada Pàdel & Tennis, Sergio Valverde, s’han imposat als jugadors Héctor Ferrer i Martín Charquero (6/4 6/4). A la categoria femenina, la jove parella de jugadores formada per Anna Ortiz i Maria Freixas ha vençut la de Feli Vázquez i Sara Palacios (6/4 6/4).

En el repte de finals femenines, Anna Álvarez i Carme Gascó han guanyat Sonia de la Torre i Nati Santiago (6/2 6/3). En la resta de finals masculines, s’han imposat les parelles formades per Ramón Ortiz i Carles Guasch, com també la composta per Felix Ariño i Raúl Ricart.

La trobada esportiva ha inclòs repartiment de premis de 2.250 euros en metàl·lic per als guanyadors entre totes les categories, que s’han distribuït durant la festa de lliurament de premis a la que han assistit més de 150 persones. A més, hi ha hagut un sorteig de molts altres premis, com estances romàntiques per a dues persones a SB Hotels, tractaments estètics a Clínica Londres i menús per a dues persones al Restaurant Clubhouse. L’esdeveniment ha comptat també amb Head i Les Portes del Cel com a col·laboradors.