.

.

TOTS 21


Una de les imatges de la sortida

Una de les imatges de la sortida

Aquest diumenge es va posar en marxa la secció de BTT del TennisPark, organitzant la primera sortida de l’any. Finament el temps va acompanyar i els participants van poder gaudir d’un dia esplèndid, gairebé primaveral, seguint una ruta que va sortir a les 10 hores des de les instal·lacions del Club i va discórrer pels camins i senders de Boscos i Cala Romana, tot gaudint del magnífic paisatge.

Més d’una trentena de bikers es van aplegar en aquesta convocatòria. De fet, per tal de poder donar satisfacció al gruix de participants, força heterogeni, es van crear dos grups en funció de les pretensions de cadascú i l’exigència del terreny. “D’aquesta manera hem pogut donar resposta a les expectatives de tots els participants”, explica Lluís Figuerola, coordinador del Gimnàs del TennisPark.

“Es tracta de sortides on volem que destaqui el caràcter social i lúdic i on el biker s’ho passi bé i vulgui repetir. No prima l’esperit competitiu”, assenyala Xavi Pueyo, director del TennisPark, qui no descarta, però, que en els propers mesos “acabem constituint un equip estable de BTT que participaria a diferents cites esportives de caire provincial”.

La Secció de BTT s’ha fixat l’objectiu de fer un parell de sortides al mes, “en principi sempre en diumenge i oferint dues rutes diferents, guiades per monitors del TennisPark, per satisfer a tothom. A més a les properes sortides inclourem sorpreses en forma de clínics, breus tallers sobre manteniment de la bicicleta, i regals i sortejos de productes facilitats pels patrocinadors”, assenyala Figuerola.