.

Dues imatges del final de la cursa i dels guanyadors. Fotos: Cedides

Aquest cap de setmana el Morell ha sigut testimoni d’una de les cites esportives de la temporada. El Club Ciclista el Morell va organitzar III Gran Premi d’Hivern El Morell amb 140 ciclistes inscrits i una molt bona resposta de les morellenques i els morellencs.

Aquest any la prova forma part de l’anomenada Challenge de les comarques tarragonines, una creació de la Federació Catalana de Ciclisme per tal de crear un circuit amb totes les proves de la demarcació.

“S’ha de potenciar el ciclisme al Morell i a tota la zona del Camp de Tarragona, perquè s’estan perdent moltes cites esportives”, afirmava Ricard de Miguel, president de l’entitat ciclista morellenca, qui afegia que “això es bo pel Morell, perquè se situa al mapa i, sobretot, perquè tenim ciclistes aquí, al poble, que mereixen poder córrer a
casa”.

Des del consistori, la regidora d’esports, Mònica Casas es mostrava molt satisfeta amb l’organització: “La feinada del Club Ciclista, elsseussocis, voluntaris, la gent de Protecció Civil, la brigada i la Guàrdia Municipal ha sigut exemplar”.

Aquest trofeu d’hivern va comptar amb les categories Júnior, Júnior Fèmina, SUB-23, Elit, Elit S23 Fèmina, Màster Fèmina i Màster de 30 a 60 anys. Amb 12 quilòmetres circulars i 72 quilòmetres totals, el recorregut va passar per molts dels carrers del municipi morellenc i també pel terme de la Pobla de Mafumet i de Constantí.

L’alcalde, Eloi Calbet; la regidora d’Esports, Mònica Casas, i el regidor d’Entitats, Miquel Roig, van fer el lliurament de premis als tres primers classificats: Matisse Van, Arnau Garcia i Llibert Sendrós, del Cyclo-Club Libramont-Chev, el Team MP Group i el Montsià Club Esportiu, respectivament.

La pròxima gran cita de la temporada arribarà a l’estiu amb una nova edició de la tradicional i insigne Cursa del Préssec.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */