.

Campanya solidària de recollida de joguines al Parc Central

Campanya solidària de recollida de joguines al Parc Central

Parc Central ha tancat amb èxit la segona edició de la campanya solidària de recollida de joguines amb Creu Roja Joventut Parc Central va cloure a finals d’any la campanya solidària “Tu també pots ser rei i fer realitat els seus desitjos”, una iniciativa que per segon any organitzava el centre comercial en col·laboració amb Creu Roja Joventut. Durant pràcticament els 25 dies que ha durat la campanya, Parc Central ha recollit 275 joguines noves i 116 de segona mà. D’aquesta manera, el centre comercial ha posat el seu granet de sorra a la campanya de Creu Roja Joventut que a nivell del Camp de Tarragona, ha ajudat a 297 famílies i a un total de 578 nens i nenes.

La campanya, que buscava recollir joguines noves per tal que tots els nens poguessin tenir la visita dels reis Mags a casa, ha recollit també joguines de segona mà en bon estat que s’enviaran a una altra entitat per aprofitar-les. La campanya va començar el 5 de desembre i va durar fins el 30, en horari d’apertura del centre (de 9.30 a 21.30h). Les joguines es podien dipositar a l’estand de la plaça central o bé al Servei d’Atenció al Client.

Aquest any, a diferència de l’any passat, Creu Roja Joventut va dur a terme tallers i jocs per als petits de casa. Tant a nivell d’activitat com d’assistència, el resultat ha estat molt positiu. Es van realitzar diferents jocs com un parxís gegant, taller de decorar globus, realització un mural de Nadal amb dibuixos dels nens… Creu Roja Joventut duu a terme des de 1992 la Campanya de Joguines, per cobrir les necessitats de milers d’infants de famílies d’arreu de Catalunya amb dificultats econòmiques que no poden assumir l’adquisició de joguines per als seus fills i filles. 21 anys després, la Campanya de Joguines de Creu Roja Joventut ha esdevingut un dels referents més importants solidaris del país, amb més de 20.000 infants atesos, 60.000 joguines repartides i 80.000 joguines recollides, el 2013.

El gerent de Parc Central, Pere Pairó, ha mostrat la seva satisfacció per “l’èxit de la campanya que reflecteix que, tot i la situació actual, les famílies continuen sent solidàries amb els que menys tenen”.

/* JS para menú plegable móvil Divi */