.

Un moment de la cursa celebrada a Altafulla. Foto: Atletes d’Altafulla

La Cursa de Tardor, que organitzen els Atletes d’Altafulla i l’Ajuntament, va cloure ahir la tercera edició. Ho va fer amb un èxit absolut, tan a nivell d’organització com de participació.

El temps també va acompanyar i va permetre que la jornada es desenvolupés en les millors condicions possibles. El recorregut de deu quilòmetres va portar als 290 corredors per alguns dels indrets més simbòlics del municipi com la desembocadura del Gaià i els seus espais protegits, el Castell de Tamarit, la Platja d’Altafulla i la muntanya de Sant Antoni.

El pòdium de la categoria masculina va estar encapçalat per Otmane Btaimi, amb un temps de 34 minuts i 46 segons. El van acompanyar Dani Alonso, que va fer 35 minuts i 58 segons, i Mosheen El Haddad, amb 36 minuts i 43 segons.

En la categoria femenina, la guanyadora va ser Anne Le Cunuder amb un temps de 39 minuts i 36 segons. En el segon esgraó, s’hi va col·locar Marta Camps, dels Atletes d’Altafulla, amb una marca de 43 minuts i 1 segon.

La tercera posició va ser per Sandra Alonso, que va completar la cursa en 45 minuts i 40 segons. Jaume Sánchez, regidor d’Esports; i Montse Castellarnau, regidora de Medi Ambient, van fer l’entrega dels trofeus. Jaume Sánchez va remarcar que aquesta prova “s’està consolidant com una de les més positives del calendari”.

Per la seva banda, el director de la prova, Guillermo Alonso, va felicitar als 70 voluntaris que van fer possible que l’esdeveniment fos tot un èxit. La pròxima cita dels Atletes d’Altafulla serà la Cursa de Primavera que com és habitual se celebrarà l’1 de maig.