.

Imatge del concurs de castells a la TAP. Foto: Xarxes Socials.

Imatge del concurs de castells a la TAP. Foto: Xarxes Socials.

Les entrades pel Concurs de Castells de Tarragona s’han esgotat tres minuts després de posar-se a la venda a les 10h.

Enguany el Concurs de Castells ampliarà el seu aforament amb prop de 200 espectadors. A causa de l’elevada demanda de localitats, s’ha decidit retirar la graderia provisional que tradicionalment s’instal·lava al segon pis de la Tarraco Arena Plaça, i que tenia capacitat per a 1.000 persones. Ara l’espai quedarà habilitat perquè els espectadors es distribueixin de peu, fet que permetrà augmentar la capacitat de l’espai fins a les 1.200 persones. D’aquesta manera, l’aforament total de la Tarraco Arena Plaça de públic s’ampliarà fins als 6.200 espectadors, afegint els 5.000 de la graderia principal del primer pis.

Les entrades pel Concurs de Castells de Tarragona es posen avui a la venda a les 10 h a través de les pàgines webs www.concursdecastells.cat, www.tarragona.cat i www.tap.cat.

Per la jornada de dissabte 1 d’octubre: es posaran a la venda 4.500 localitats a 5 euros.

Per la jornada del diumenge 2 d’octubre: es posaran a la venda 5.200 entrades. Les entrades amb seient a la graderia del primer pis costaran 12 euros i les entrades dempeus al segon pis costaran 8 euros.

La jornada del 25 de setembre a Torredembarra serà d’accés lliure i gratuït.

Pel que fa al procés de venda, cada persona podrà comprar un màxim de quatre entrades d’una mateixa jornada i només es permetrà una sola operació per targeta. Els nens de fins a 2 anys no han d’adquirir localitat, però no hauran d’ocupar seient propi.