.

L'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils. Foto: Ajuntament de Cambrils

Set estudiants catalans optaran al II Premi Promeses de l’Alta Cuina de Le Cordon Bleu després que els organitzadors ja hagin anunciat els 50 seleccionats al guardó. D’aquesta manera, Catalunya és una de les comunitats que aportarà més participants en la segona fase del certamen, que compta amb un total de 27 centres d’ensenyament de 19 províncies.

Els joves elegits que compatiran per aconseguir un lloc per la final formen part de diverses escoles de cuina de Barcelona, Tarragona i Girona, Concretament, provenen de l’Escola d’Hoteleria i Turisme CETT de Barcelona, l’Escola d’Hostaleria i Turisme de Girona i l’Institut Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils.

En aquesta segona fase, els joves seleccionats presentaran una recepta i un vídeo per demostrar el seu talent i les habilitats tècniques. Els que votin els vídeos a la pàgina del Premi a Facebook exerciran de jurat popular en la selecció dels deu finalistes que acudiran a Le Cordon Bleu Madrid el pròxim 31 de maig.

El primer classificat rebrà una beca del 100% per estudiar un diploma valorat en més de 21.000 euros i el segon, un certificat per un import de més de 7.000 euros a triar entre les especialitats de cuina, pastisseria o cuina espanyola.