.

.

TOTS 21


Els germans David i Jose Muñoz són Estopa

El grup de Cornellà de Llobregat Estopa, format pels germans David i Jose Muñoz, actuarà el 21 de juny de l’any vinent a l’Auditori del Palau de Congressos de Tarragona amb motiu del Dia de la Música. Estopa presentarà la seva gira ‘A solas’, on els dos germans prescindeixen de banda d’acompanyament per oferir un concert íntim i personal.

‘A solas’ mostra uns Estopa en clau acústica, amb l’únic suport de les seves guitarres. Una nova manera de degustar tots els seus èxits amb un embolcall diferent. A més a més, entre cançó i cançó, David i Jose explicaran anècdotes, històries i aventures que han viscut en els seus 15 anys de carrera, fent l’actuació encara més propera.

El concert està organitzat per la productora Abril Producciones  Music From Tamarit.

La gira d’Estopa començarà al mes d’abril, recalant a les principals ciutats espanyoles. A Tarragona, les entrades estan limitades a només 1.100 localitats, i es posen a la venda avui divendres.   Tenen diferents preus. Les d’amfiteatre costen 30 euros, les de platea costen 35 euros, les de platea central van a 45 euros i les Golden costen 65 euros. Uns preus als quals cal sumant-hi els costos de distribució.

Totes elles es poden comprar a les tendes Arsis de Tarragona, Qui’k de Reus i al web www.ticketplus.cat.