.

Josep Santamaria

Una candidatura inexistent fins ara i sense cap regidor en cap població de la província de Tarragona, Estem Centrats per la Pobla de Montornès -la suma de Convergents i LLiures- li ha pres al PSC l’alcalde de La Pobla de Montornès, Josep Santamaria. Centrats es presenta a Tarragona ciutat amb Carlos Calderón com a cap de llista.

Aquesta coalició està integrada pels partits Convergents i Lliures i és la resposta a tots aquells que busquen un catalanisme dialogant i moderat, a favor de l’autonomia catalana i municipalista. “La situació política en la qual ens trobem –assenyala Santamaria-, demana que en les eleccions municipals valorem molt bé què és el que convé a la nostra vila, lluny de sentiments identitaris. El municipi és la nostra llar, són els nostres carrers, escoles, comerços, indústria, parcs, jardins, instal·lacions esportives, en definitiva el nostre dia a dia”.

És per això que des de Centrats es prioritza “una gestió acurada, ajustada a les necessitats dels vilatans i de les disponibilitats econòmiques. Gestions fallides ens van dur a un endeutament insostenible. Aquests darrers anys l’estabilitat al consistori ha estat cabdal per poder sanejar els contes. Encara no s’ha acabat, però més de la meitat del camí ja s’ha fet”.

Segons Santamaria, “cal seguir votant a les pròximes eleccions a la moderació i anar incorporant noves iniciatives, sobretot per cohesionar un municipi que no és un sol nucli, fer sentir a tothom que tots som de La Pobla, visquis on visquis”.

La candidatura de Santamaria és una de les més de vint que la coalició ja té tancades arreu de les tres vegueries de Catalunya Sud (Terres de l’Ebre, Camp de Tarragona i Penedès). Alhora, està treballant a conformar més propostes electorals a la demarcació.