.

Joan Tardà, diputat al Congrés.

Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) iniciarà la campanya del 21-D a la demarcació de Tarragona el dimecres 6 de desembre a les 19 hores al Centre Cultural Municipal de Valls. En aquest acte intervindran el diputat al Congrés dels Diputats, Joan Tardà, el cap de llista per Tarragona, Òscar Peris, la segona candidata d’ERC per Tarragona, Noemí Llauradó i la candidata per Barcelona, Núria Picas. Esquerra vol dedicar aquest primer gran acte de campanya al Camp de Tarragona a fer un clam per la llibertat dels presos polítics, en especial al president del partit i candidat d’ERC, Oriol Junqueras, que continua empresonat a Estremera.

El cap de llista per Tarragona, Òscar Peris, ha defensat que “presentem una llista preparada, oberta i transversal; que ben segur és la llista que hauria volgut Oriol Junqueras, que ens ha ensenyat a fer i que està preparada per assumir els reptes de país que els ciutadans decideixin”. El republicà ha manifestat “que és indigne haver de començar la campanya sense Junqueras, però persistirem perquè això no va d’un nom, ni d’un lideratge concret, va de milions de persones que estan obstinades en construir un país millor”.

El vallenc (que aquest dimarts farà una passejada pel mercat central de Tarragona a partir de les 12:30 hores, després del debat de Tac12) ha destacat que es tracta d’una llista cremallera amb “la voluntat de representar el 50% de la societat i que les dones sentin també seva la política”. ERC a Tarragona assegura que ha construït una “llista transversal amb gent de procedències ideològiques diferents, orígens socials i geogràfics molt diversos. Una llista que s’assembla al país”. En aquest acte d’inici de campanya al territori també estaran presents les persones que formen part de la candidatura i altres càrrecs electes d’Esquerra a la demarcació com són alcaldes i alcaldesses, regidors i regidores, diputats i senadors.