.

Plaça Imperial Tàrraco en una captura del vídeo

Plaça Imperial Tàrraco en una captura del vídeo

Els anomenats ‘drone’ en anglès són vehicles i aparells aeris o terrestres no tripulats i amb comandament a distància que,amb una càmera integrada permeten obtenir imatges en foto o vídeo tan espectaculars com les obtingudes en el vídeo ‘Tarragona des de l’aire’.

L’autor és Manu Ros, de MediaRos Productions, que amb un ‘drone’ hexacòpter ha captat una visió de la ciutat amb perspectiva enlairada i amb recorreguts suaus i atractius. I es que l’aparell és capaç de prendre imatges de vídeo remuntant-se en l’aire i lliscant-se arran de terra.

Roger de Llúria en una captura del vídeo

Roger de Llúria en una captura del vídeo

Aquesta màquina és única, en què pot apropar-se a alguna cosa i després ascendir en l’aire en un moviment suau. Pot envoltar un arbre i pujar fins a una altura de 120 metres, oferint a l’espectador un panorama espectacular.

Amb aquest tipus de noves tecnologies, que estan utilitzen ja mitjans com la BBC, els periodistes d’internet i televisió actuals es mostren molt entusiasmats sobre aquest canvi i les possibilitats futures que ofereix.

Imatge d'un hexacòpter. Foto: www.bbc.co.uk

Imatge d'un hexacòpter. Foto: www.bbc.co.uk

La càmera està muntada en un suport, que pivota i permet que aquesta roti, que la manté estable quan l’aparell vola. Al vídeo s’hi pot veure la Catedral i la Part Alta, l’estàtua de Roger de Llúria, l’Amfiteatre, la Tàrraco Arena Plaça, el Port, el Far, la Torre dels Vents, el Pretori, el Pont del Diable, i la Rambla, entre altres, des de l’aire i en una durada de 3 minuts amb 23 segons de vídeo que ja compta amb més de 6.800 visionats en quatre dies des de que es va penjar a Youtube, i ja circula de forma viral per xarxes socials.

Pots veure el vídeo (en aquest enllaç)

-Adrià Recasens-

/* JS para menú plegable móvil Divi */