.

.

TOTS 21

El conseller d'Interior, Jordi Jané, ha presidit la Junta Local de Seguretat

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha presidit la Junta Local de Seguretat

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha assistit avui a la Junta Local de Seguretat de Salou juntament amb l’alcalde de la ciutat, Pere Granados.

El conseller ha dit que la reducció dels fets delictius a la ciutat és “extraordinària”, ja que s’han reduït un 20,4% els fets respecte el 2014, i un 33% en els últims set anys. “Les dades són positives, tenint en compte que Salou és una ciutat que rep milions de persones” cada any.

En aquest sentit, Jané ha posat com a exemple un fet delinqüencial, el del robatori amb força a domicili: “A Salou malgrat haver-hi un gran nombre de segones residències s’han reduït aquest delictes un 26,3%”.

El titular d’Interior ha destacat que “aquesta és una ciutat de gran atractiu turístic i té una evolució clarament positiva de reducció de delictes”, i ha aprofitat per agrair la tasca de l’Ajuntament i del conjunt de cossos policials per assolir aquests bons resultats.

Els delictes contra el patrimoni disminueixen un 20,6%, el delictes contra la seguretat viària es redueixen un 46,7%, els delictes contra les persones descendeixen un 8,3%, el total de delictes contra l’ordre públic es redueixen un 46,7%, i contra la salut pública un 17,4%.