.

Aquestes intervencions es concentren majoritàriament a la zona centre de la ciutat, amb un total de 152, distribuïdes en 42 carrers i places

Aquestes intervencions es concentren majoritàriament a la zona centre de la ciutat, amb un total de 152, distribuïdes en 42 carrers i places

La conselleria d’Espais Públics està executant durant els mesos de març i abril la reposició d’arbres en tota la ciutat. Aquesta actuació s’inclou en el nou contracte de jardineria de l’Ajuntament de Tarragona, que preveu la plantació i substitució de 350 arbres cada any.

Aquesta primera fase ja està en marxa i durant la mateixa s’actuarà en gairebé un centenar de carrers, places i espais de Tarragona. Aquestes intervencions es concentren majoritàriament a la zona centre de la ciutat, amb un total de 152, distribuïdes en 42 carrers i places. En aquesta zona, el carrers Nou de Sant Pau (13) i Rovira i Virgili (11) són en els que més actuacions es realitzaran. Pel que fa als barri de Ponent, es plantaran 98 arbres, sent els carrers Riu Onyar (11) i Sant Benilde (9) els que més reposicions concentraran. A Llevant, es reposaran 65 arbres, amb especial atenció a les platges de l’Arrabassada 812) i del Miracle (11). Les actuacions es completen a la zona Nord de Tarragona amb 35 reposicions.

Paral·lelament a la reposició d’arbres, el departament de Jardineria de la conselleria d’Espais Públics treballa en la poda i tractament fitosanitari de l’arbrat, les segues, la plantació d’arbustos o el desbrossament de bosc entre altres actuacions.