.

.

TOTS 21


El president del consell nacional d'UDC, Ramon Espadaler, atén els mitjans aquest dimecres a Tarragona acompanyat del cap de la Intercomarcal d'UDC, Martí Barberà. Foto: ACN

El president del Consell Nacional d’Unió Democràtica de Catalunya, Ramon Espadaler, ha dit avui a Tarragona, sobre la qüestió de la cessió del padró municipal per a la celebració de la consuta que el PSC ha passat d’estar “subrogat” al PSOE a ser un “subordinat” del PP, ja que “el primer alcalde abanderat en seguir Sánchez-Camacho ha estat el de Tarragona, i això ens preocupa”. Ballesteros ha dit avui que no cedirà les dades perquè és il·legal i només ho faria si tingués “el permís explícit de l’Estat”.

Unió Democràtica de Catalunya ha celebrat aquest dimecres al vespre un acte de benvinguda a nous militants a Tarragona després de la marxa de cop de gent amb el carnet del partit per desavinences amb la direcció. El president del Consell Nacional d’Unió ha dit que el que va passar a Tarragona va ser “un fet aïllat” i ha mostrat la voluntat de no valorar amb ressentiment la decisió dels dissidents. Segons càlculs del partit, abans de nadal van abandonar la formació 27 militants. Unió nega que fossin un centenar com s’havia explicat. Els democristians asseguren que en 2 anys han guanyat 141 militants a Tarragona.

El líder d’UDC, Josep Antoni Duran Lleida no ha assistit finalment a l’acte tal i com havia previst inicialment.