.

Foto del primer ‘àpat de Mediterrània al Solric’

Foto del primer ‘àpat de Mediterrània al Solric’

Els ‘Àpats de Mediterrània al Solric´ se celebren demà a partir de les nou de la nit en format de col·loqui i no de tertúlia, com és habitual, a petició del sector turístic de Tarragona. Els empresaris volen plantejar els seus problemes a cinc formacions polítiques que concorren a les eleccions municipals i escoltar les seves propostes.

Per part de les formacions, hi són representats l’actual equip de Govern (PSC-PP) amb la socialista Begoña Floría i el popular José Luís Martin; el cap de l’oposició i alcaldable de Cs, Rubén Viñuales; ERC, amb Xavi Puig i el cap de llista de Junts x Catalunya, Dídac Nadal.

Per part del sector turístic i dels veïns, participaran el president de l’Associació d’Empresaris d’Hosteleria de Tarragona Ciutat, Javier Escribano; el president de la Via T, Salvador Minguella i el vicepresident de la Coordinadora d’Entitats de Tarragona, Roberto Hernández.

Cada representant de la societat civil tindrà cinc minuts per exposar les seves demandes i cadascun dels polítics tindrà també cinc minuts per a respondre i exposar el seu projecte de ciutat turística.

En acabar, hi haurà un torn de preguntes dels assistents, també amb el temps limitat per a respondre. Entre el públic, assistiran representants de diferents formacions polítiques que també concorren a les eleccions.

Per a més informació i reserves, es pot trucar al 977 55 13 00 o enviar un correu a comunicacion@mare-terra.org