.

L'activitat s'emmarca dins del Pla Educatiu d'Entorn i té com a finalitat fomentar el civisme i la millora de la convivència ciutadana al municipi

L’activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn i té com a finalitat fomentar el civisme i la millora de la convivència ciutadana al municipi

Aquest dijous, 2 de maig, ha tingut lloc, a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Torredembarra, l’acte de lliurament dels premis del VI Concurs de Civisme i Convivència de Torredembarra que organitza Participació Ciutadana de l’Ajuntament amb la col·laboració de la Regidoria d’Educació i de la Regidoria de Governació. Hi han estat presents l’alcalde, Eduard Rovira; el regidor d’Educació, Jordi Solé, i el regidor de Governació, José García, a més de la resta de membres del jurat. Aquesta activitat s’emmarca dins del Pla Educatiu d’Entorn i té com a finalitat fomentar el civisme i la millora de la convivència ciutadana al municipi.
La relació de premiats, tots ells de l’Institut Ramon de la Torre, ha estat:
1r Cicle d’ESO, modalitat cartell, als alumnes Roger Garcia Doncel i Rut Cano Pinar, consistent en un val regal per l’import de 300 € en material escolar.
1r Cicle d’ESO, modalitat vídeo, a les alumnes Maria Tirado Usero i Alba Cabanillas Fernández, consistent en un val regal per l’import de 300 € en material escolar.
2n Cicle d’ESO a les alumnes Abril Viñals Núñez, Ivett Garriga Sanz i Claudia Merí Mancebode, consistent en un val regal per l’import de 300 € en material escolar.
Batxillerat i Cicles Formatius a les alumnes Jessica Peig Hurtado, Marta Sánchez Fernández i Kaautar Charkaoui, consistent en un val regal per l’import de 300 € en material escolar.
També s’han atorgat 100 € a l’institut del municipi Ramon de la Torre en concepte de premi per la seva participació al concurs.