.

Fins al proper 15 d’Octubre es durà a terme el servei a la capital de la Costa Daurada

Fins al proper 15 d’Octubre es durà a terme el servei a la capital de la Costa Daurada

La capital de la Costa Daurada ha completat el desplegament del servei de Salvament i Socorrisme al litoral que va començar a la platja de Llevant el passat 12 d’abril. L’alcalde, Pere Granados, junt amb el regidor de Seguretat Ciutadana, Mobilitat i Protecció Civil, David González, i la regidora de Platges, Júlia Gómez, han visitat el servei.

Amb aquest desplegament, que es completarà els mesos de juliol i agost a Cala Crancs, es vetllarà en la vigilància al litoral, tot ampliant-lo amb un dispositiu de 15 persones repartides en 14 punts que aniran incrementant coincidint amb el punt àlgid de l’estiu fins arribar a la trentena de socorristes i 19 punts fixes de servei.

Fins al 15 d’octubre el personal de socorrisme, que presta la concessionària Servitur Salvament SL, vigilarà de manera activa les platges de Salou amb bases fixes de salvament a Ponent, Llevant; Capellans; i la Llarga i també realitzant rondes per les cales que no posseeixen base de salvament fix.

Els horaris del servei de socorrisme s’iniciaran sempre a les 10 hores i l’horari de finalització del servei anirà en funció de les puntes d’usuaris. Així doncs, fins al 31 de maig de 10h a 18h, i del 1 al 14 de juny de 10 a 19h, del 15 de juny al 15 setembre de 10 a 20h, i del 16 setembre al 30 setembre de 10 a 19 hores, i del 1 al 15 d’octubre de 10 a 18 hores.

Cal recordar que l’ordenança cívica preveu sancions de 400 euros pel bany amb bandera vermella amb la finalitat de reforçar la seguretat dels banyistes.