TOTS 21

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball, ha informat de la convocatòria d’un nou curs d’operació de carretons. Es tracta d’un curs de 24 hores de durada, que es farà de l’1 al 5 de març en horari de 15 a 20 h (excepte el 5 de març, de 15 a 19 h) a Savannah Prevenform (al carrer Artesans de Valls)

L’objectiu del curs, 100 % subvencionat, és capacitar en el maneig segur d’operacions amb carretons elevadors, oferint formació en la seva conducció i funcionament marcada por la norma UNE 58451.

Per a més informació cal adreçar-se a l’Oficina Municipal de Treball, al carrer Sant Pere 49, telèfon 977 19 08 21 o oficinadetreball@constanti.cat. Les inscripcions es poden fer a través del web: www.criteria.es/constanti

L’Ajuntament de Constantí, a través de l’Oficina Municipal de Treball i l’Escola d’Adults, continua apostant per l’oferta formativa com a eina que ajudi en la recerca de feina. Les inscripcions per participar dels cursos donen prioritat a les persones aturades del municipi inscrites a l’Oficina de Treball.

Redacció