.

Ernest Roigé Savall, alcalde de Riudecanyes, nou president de la companyia. Foto: Comaigua

El Consell d’Administració de Comaigua, companyia referent en la gestió del cicle de l’aigua i de serveis mediambientals del Baix Camp, constituïda pel Consell Comarcal del Baix Camp i Sorea, ha nomenat Ernest Roigé Savall, alcalde de Riudecanyes, nou president de la companyia.

A l’inici del Consell celebrat ahir, 25 de maig, s’han realitzat les votacions a la presidència de la companyia. Ernest Roigé ha estat l’únic candidat a optar a la presidència i ha assolit el consens de tots els membres del Consell d’Administració. Roigé substitueix Eduard Pellicer Sabaté en la presidència i, a més, s’hi incorpora Juan Carlos Romera com a nou conseller en representació de l’ajuntament de Cambrils.

El nou president accepta el càrrec amb responsabilitat i amb la voluntat de liderar un projecte mancomunat, cooperatiu i compromès amb la comarca del Baix Camp.

Els objectius que ha manifestat el nou president són treballar amb l’esperit de ser un referent local en la prestació de serveis públics vinculats al cicle integral de l’aigua, així com liderar el sector empresarial al territori des de la transparència, la millora contínua, la sensibilitat social i el respecte al medi ambient. Segons Roigé, “La meta és garantir la gestió del cicle integral de l’aigua al Baix Camp amb la màxima qualitat i eficiència, i vetllar per la seva sostenibilitat i integració al territori al costat de les persones”.

En la sessió del Consell d’Administració, la gerent Tiphaine Anderbouhr, en nom de Comaigua, ha agraït la feina duta a terme per Eduard Pellicer al capdavant de Comaigua entre 2015 i 2022. Pellicer ha impulsat el creixement en l’àmbit comarcal de la companyia amb gran compromís i lideratge en els darrers anys.

Redacció

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */