.

Mostra a la Diputació de Tarragona

Mostra a la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona apropa els secrets de les muntanyes del Montsant i desvetlla de pas alguns dels molts misteris que envolten als eremites, els pobladors silenciosos que viuen a indrets abandonats, sols i amb els recursos mínims, dedicant-se a la vida contemplativa i a les oracions.

L’exposició “Gäbal al-barka, el Monstant, muntanya d’anacoretes” és una forma ideal per conèixer els espais de la muntanya i els seus habitants gràcies a les imatges del seu autor, el Pau Lluis Salas i Roig. Arquitecte tècnic d’ofici i caminant en hores de lleure, Salas coneix el Monstant com el palmell de la seva mà. Fa anys que el trepitja i ara mostra al públic les seves descobertes que van des de les ermites i els camins fins a les coves, roques i amagatalls que moltes persones desconeixen.

La mostra d’imatges es pot veure fins el proper 2 de març i es complementarà amb la projecció d’un documental que es podrà veure a la mateixa Diputació el proper 27 de febrer a dos quarts de vuit del vespre. El món sempre particular dels eremites és ara al nostre abast.