.

.

TOTS 21


Els republicans Xavi Puig i Maria Roig. Foto: Cedida

Els republicans Xavi Puig i Maria Roig en imatge d’arxiu. Foto: Cedida

El Grup municipal d’ERC a l’Ajuntament de Tarragona ha fet una valoració positiva del pressupost presentat pel govern municipal de l’Ajuntament de Tarragona que, segons apunten, “en termes generals respon a les peticions del Grup Municipal d’ERC“. Els republicans van aconseguir un paquet d’inversions de 4,2 milions d’euros que “revertiran en projectes molt rellevants per a la ciutat i que segueixen el rumb de la cohesió i la sostenibilitat”.

Segons ERC, les inversions incidiran en la millora de la qualitat de vida de la ciutadania i en avançar per tenir una ciutat més amable. Aquests acords són 1.100.000 euros en centres cívics per tot el centre de Tarragona i Llevant; 1.150.000 euros en millora de la via pública, amb el projecte de remodelació de carrer Unió, plaça Prim i carrer Apodaca com a eix entre Rambla, Corsini i Part Baixa; 1.200.000 euros en habitatge social i accessibilitat i 750.000 euros en equipaments públics, com el manteniment i millora dels locals de les associacions de veïns i de les escoles.

El comunicat conclou dient que “amb les xifres presentades pel govern, es demostra que l’Ajuntament Tarragona no estava en fallida, que era innecessari generar un escenari alarmista i que la pujada desmesurada d’impostos no estava justificada i a la qual ja ens hi vàrem oposar”.

V.Tapias