.

.

TOTS 21


Lluís Salvadó i Josep Andrteu, presentant avui la campanya al Camp de Taragona

Lluís Salvadó, secretari general adjunt d’ERC, i Josep Andreu, diputat al Parlament i president de la Federació Regional Camp de Tarragona, han presentat la campanya ‘Votar és democràcia’, qualificant-la com “la campanya més transcendent que ha afrontat el país i la campanya de la nostra vida”, ha dit Lluís Salvadó.

Andreu, pel seu cantó, ha contraposat l’anhel de Catalunya de votar amb el fet que “després de la Convenció del PP a Valladolid sembla que votar és un anatema, quan votar és el més normal en els països occidentals avançats, menys en el Regne d’Espanya”.

La campanya s’allargarà fins a l’abril i en el global del país computarà fins a un miler de xerrades. S’adreça principalment als indecisos. Hi ha un 74% de la població catalana partidària de la consulta, i un 87% diu que acceptarà el resultat.

“Les enquestes diuen que la independència té el suport del 54%, per tant, fins a aquell 74% hi ha un 20% de persones que potser creuen en un encaix dins d’Espanya, però a aquestes persones intentarem fer-les-hi veure que això és una via morta, de fet, l’única tercera via real és la que planteja el govern espanyol, és la via de la involució, la retallada de competències i la regressió en drets”, ha exposat Lluís Salvadó.