.

.

TOTS 21

Els deu primers candidats d'ERC Riudoms. Foto: Cedida

Els deu primers candidats d’ERC Riudoms. Foto: Cedida

Esquerra Riudoms presenta el seu equip de cara a les properes eleccions municipals. L’anunci l’ha fet aquest diumenge al vespre a través de les xarxes socials. Es tracta d’un equip de 10 persones que tenen un objectiu clar: “fer avançar el nostre poble i que ens en sentim més orgullosos. Un equip amb energia, que suma i creix”.

El desembre passat ja es van anunciar les tres primeres posicions: Ricard Gili, Anna Moragas i Arnau Carbonell. Ara presenten la resta de l’equip fins al lloc número 10.

  1. Carme Cros: treballadora social i coordinadora de la Unitat de Treball Social de l’Hospital de Reus. Actual regidora. Molt vinculada al Club Patí Riudoms i al centre de dansa l’Estudi.
  2. Jordi Gallisà: tècnic de camp i laboratori a l’Agència Catalana de l’Aigua. Molt unit a la cultura i esport: CERAP, Club Patí, Esplai, Dramèdia Teatre, etc.
  3. Imma Mestre: farmacèutica i empresària. Vinculada al comerç local durant molts anys. Implicada a la Fira, l’Esplai, la Parròquia i l’ampa del Cavaller Arnau.
  4. Teresa Basora: metgessa i actual regidora. Ha ocupat diversos càrrecs de responsabilitat dins el sector sanitari. Ara és adjunta a la direcció d’un CAP. Ha estat al consell escolar del Beat.
  5. Marga Garcia: dependenta i administrativa. Molt vinculada al comerç local i al món de les entitats: Colla Gegantera, els Barris, consell escolar del Cavaller Arnau, etc.
  6. Sergi Vega: transportista en una multinacional de l’àmbit de les matèries perilloses. També amb experiència en el sector agroalimentari.
  7. Arnau Salvat: educador en un centre de menors i actual regidor. Molt lligat a les entitats locals: Diables, Avespats, CD Riudoms, Cavall dels Nebot, etc.