.

Façana de l’Ajuntament de Castellvell, que a partir d’ara estarà governat pel nou tripartit ERC-PSC-Ara. Foto: Cedida

ERC Castellvell, PSC Castellvell i ARA Castellvell han signat aquest mes d’abril un nou acord de col·laboració de govern que tindrà una durada per a tot el que resta de mandat. D’aquesta manera, els grups municipals que formaven l’actual govern –ERC (4 regidors) i PSC (1)– incorporaran els dos regidors d’ARA Castellvell, Jordi Barenys i Anna Huguet, per la qual cosa, l’equip de  municipal estarà format per set membres.

L’aprovació de la modificació del cartipàs municipal derivat del nou acord de govern es debatrà en el Ple extraordinari convocat pel pròxim dimecres 17 d’abril, en què també es farà el sorteig dels membres de les meses electorals de les Eleccions al Parlament de Catalunya del 12 de maig.

L’alcalde de Castellvell del Camp, Josep Sabaté, explica, en nom dels tres partits signants, que “amb aquest acord es dona compliment al mandat del poble, amb un govern “ample” que prové de la voluntat de la ciutadania”. Durant tota la negociació s’ha pogut pogut constatar “les moltes similituds existents entre els programes electorals dels tres partits, ja que tots els grups busquem la mateixa finalitat, que és el benestar de la gent del poble”.

Els tres grups també consideren molt important aquest acord perquè donarà “estabilitat” al govern municipal i garantirà els projectes del municipi per aquest mandat: “El benefici d’aquesta sinergia de diversitats repercutirà en projectes conjunts i en el progrés de Castellvell”.


Altres notícies:


Els tres partits signants es comprometen a fer una revisió anual de l’acompliment de l’acord, així com dels objectius establerts pels programes electorals de cada partit, amb l’objectiu de garantir “la coherència i l’eficàcia de l’acció de govern”.

L’equip de govern municipal de Castellvell del Camp estarà compost per set membres, distribuïts de la següent manera:

ERC Castellvell, amb Josep M.Sabaté Papiol, alcalde i regidories d’Educació i d’Hisenda. Maria del Mar Barriach Sugranyes, regidoria d’Urbanisme. Jordi Fortuny Sisniega, regidories d’Esports i adjunt a Cultura i Festes. Jordi Jové Balañà, regidories de Sanitat, Cultura i Festes.

PSC Castellvell: Pere Carrasco Gené, regidories de Gent Gran, Serveis Socials i Participació Ciutadana.

ARA Castellvell: Jordi Barenys Pomé, regidoria de Joventut i adjunt d’Hisenda. Anna Huguet Parrilla, regidoria de Medi Ambient i Transició Energètica i adjunta d’Educació.