.

Maria Grau, durant la presentació del programa electoral d’ERC als Pallaresos

ERC Pallaresos presenta un programa ambiciós pels quatre anys vinents. Es tracta “d’un projecte de futur, amb propostes honestes pensades per millorar el model municipal actual”, han destacat en la seva presentació pública.

A la presentació feta es van desgranar les diferents iniciatives que Esquerra vol implantar en el proper mandat. Asseguren que totes elles han estat estudiades a fons i que, per tant, són 100% realistes, factibles i viables

Maria Grau, cap de llista, assegura que “estarem sempre al costat de la gent, sigui quin sigui el seu color, perquè per nosaltres són el més important. Si guanyem les eleccions no governarem només per aquelles persones que han votat a ERC sinó per tots els veïns del municipi i creiem que el programa reflexa la realitat de les necessitats del poble, pensant en tothom, no només en unes sigles.”

D’entre la trentena de punts que conformen el seu programa, Grau va fer incidència en aquells trets que més els diferencia de la resta de formacions polítiques que es presenten el 26M:

– Un municipi verd: instal·lació de carregadors per a vehicles elèctrics i la construcció d’una estació de biomassa per tal de proveir d’aigua calenta els edificis municipals amb el reaprofitament forestal, mantenint així els boscos nets i en condicions, evitant així possibles incendis.

Crear rutes saludables adaptades a cada persona, en benefici de la seva activitat física i salut, que permetran tant als veïns del municipi com als visitants conèixer racons del poble que fins ara son desconeguts.

Habilitar una zona lúdic-esportiva, oferint la possibilitat de combinar l’esport amb el lleure de les famílies i amics.

Potenciar el turisme de qualitat, amb la ruta de la Pedra Seca, una ruta amb la resta de municipis per donar a conèixer l’obra de l’arquitecte Jujol i l’aqüeducte Augusta, recent restaurat.

Construcció del nou edifici municipal que albergarà un petit teatre, la Biblioteca Municipal i un espai de coworking.

Ampliar progressivament la participació ciutadana amb els consells de participació o amb els pressupostos participatius.

Ampliar el cos de vigilància per donar servei els 7 dies de la setmana i vetllar per la seguretat de tots els veïns

Jordi Salvador, diputat al Congrés, va donar suport a la candidatura de Pallaresos i va dirigir unes paraules al públic assistent a l’acte.