.

Xavi Puig i Maria Roig en una imatge d’arxiu. Foto: Cedida

El Grup Municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya a l’Ajuntament de Tarragona lamenta que la nova línia L43 per connectar el Complex Educatiu de Tarragona i Bonavista, sense fer cap transbord, no tingui parades als barris de Parc Riu Clar, l’Albada i la Floresta, que es troben al nord de la T-11.

En el Consell Plenari del passat 27 de juliol el Grup Municipal d’En Comú Podem va presentar una moció per crear aquesta nova línia de l’autobús. Des d’ERC es va presentar una esmena al text perquè el recorregut de la nova línia també tingués en compte els barris de Ponent del nord de la T-11. Tal com explica la portaveu republicana, Maria Roig Alsina, “l’esmena va ser acceptada per ECP i va ser aprovada per unanimitat del plenari. Després de la presentació de la nova línia quedem perplexos perquè s’ha fet cas omís en aquest acord del passat juliol”.

Roig celebra que hagi entrat en funcionament aquesta nova ruta però lamenta que les coses “s’hagin fet a mitges” i ha afegit que “sembla que al govern del PSC només li importi una part dels barris de Ponent i que li costi mirar més enllà de la T-11 cap al nord. També ens decep l’actitud d’En Comú Podem que celebra la nova línia com una victòria quan la feina no s’ha fet bé”.

Els republicans instaran al govern municipal que reformuli el recorregut per tal de donar total compliment a la moció amb l’esmena inclosa que es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups municipals.