.

.

TOTS 21


Imatge de com serà el parc Ferrari de PortAventura

ERC ha saludat la gran inversió que Ferrari farà a PortAventura amb la creació d’un parc temàtic de la marca, en contraposició amb el projecte de BCN World.

“Per les dades que es van donar a conèixer podem dir que és un projecte creïble pel que fa a magnitud (75.000 m2), llocs de treball directes (400) i volum d’inversió (100 m €)”, ha afirmat.

“Almenys ja hem vist unes maquetes i una definició de projecte on podem ja opinar i valorar sobre les diferents magnituds proposades. Amb BCN World encara ningú no ha vist rés. Ni tant sols el mateix Govern de la Generalitat ha vist rés, fet evident quan l’empresa espera que s’aprovi una llei  per decidir si fa la inversió”, destaca ERC en un comunicat.

El més important del nou parc de Ferrari, a parer d’ERC,  és que aquesta proposta “va acompanyada d’una potent imatge de marca que afegeix molt de valor al producte i que automàticament revaloritzarà tot l’entorn per empatia. El que s’anomena “sinèrgia positiva”. “Tothom al món coneix què és Ferrari. Port Aventura sortirà guanyant i Salou també”.