.

El passat divendres, el grup municipal d’ERC-MES-MDC denunciava la intenció de l’equip de govern de portar al proper plenari una proposta de funcionarització de 15 treballadors municipals que actualment ocupen places de personal laboral. Per als republicans aquesta era una proposta “que vulnera els principis bàsics d’accés a la funció pública ja que es realitza sense transparència, sense lliure concurrència i sense publicitat”.

Avui mateix els diversos grups municipals han pogut saber que aquesta proposta s’ha retirat de l’ordre del dia del proper plenari. Des del grup municipal d’ERC-MES-MDC celebren aquesta decisió “motivada per la pressió exercida tant pels republicans com per algun sindicat”. Alhora remarquen que la seva retirada “demostra la feblesa de la proposta presentada per l’equip de govern i que no té prou fonament jurídic”.

No obstant, alerten que aquesta retirada podria no ser definitiva, ja que l’equip de govern pot tornar a presentar-la en algun futur plenari. En aquest sentit, des d’ERC-MES-MDC asseguren que seguiran de ben a prop aquest tema i que no desistiran en reclamar que es garanteixi l’equitat i la igualtat d’oportunitats per a tots els treballadors municipals.