.

Camí Mendoza i Lluís Abella en imatge d'arxiu. Foto: Tots21

Camí Mendoza i Lluís Abella en imatge d’arxiu. Foto: Tots21

Esquerra Republicana de Cambrils ha titllat avui de “fracàs el projecte del senyor Klein, totalment personalista i mancat de lideratge”. El comunicat enviat per la formació política recorda que durant el mandat anterior, els tres regidors que acompanyaven Oliver Klein  al grup municipal d’Esquerra “el van abandonar per passar a ser regidors no adscrits. Aquest mandat és el Sr. Enric Daza, primer tinent d’alcalde i mà dreta de l’alcalde, qui abandona el vaixell pocs mesos abans de les pròximes eleccions per encetar un projecte polític personal”.

Per a ERC, aquesta manca de lideratge es trasllada també al govern municipal, on manquen les idees clares de les línies d’actuació, d’un govern sorgit d’una moció de censura “que no ha fet més que aplicar una política totalment continuista sense aportar cap idea nova: ni per a Cambrils ni per a la ciutadania”.

El comunicat continua dient que el pas que ha fet Enric Daza és “símptoma d’una crisi interna de govern”, ja que han volgut centrar tota la seva acció de mandat en l’execució de les obres de la Rambla Jaume I i av. de l’Esport, gestionades per la regidoria que ocupava el fins ara regidor d’Urbanisme i Obra Pública. “El Sr. Klein i el seu govern de coalició han centrat la seva acció en l’execució d’unes obres que ja estaven projectades, licitades i dotades econòmicament pel govern d’ERC, unes obres totalment necessàries, però que l’equip de govern, amb el Sr. Daza al capdavant de la regidoria d’Urbanisme, no ha sabut gestionar de la manera adequada, amb afectacions innecessàries als veïns, mesos d’endarreriments i un sobrecost d’1 milió d’euros per a la butxaca de les cambrilenques i els cambrilencs”, apunten els republicans.

ERC ha titllat Enric Daza d’incoherent per ser un dels promotors de la moció de censura que va apartar de l’alcaldia la formació republicana i Junts com a soci de govern, que ara anuncia la seva presentació com a cap de llista d’aquest mateix partit. “Amb el pas a regidor no adscrit ocuparà cadira al costat del grup municipal a qui va apartar del govern i el govern municipal quedarà en minoria amb tan sols 10 dels 21 regidors del Ple Municipal”, resa el comunicat.

Per a Esquerra, el govern actual és “dèbil, poc cohesionat i amb una manca clara de lideratge”. És per això que demana un canvi de rumb “per al bé de les cambrilenques i cambrilencs” i afrontar aquests darrers mesos de mandat amb garanties.