.

Pau Ricomà, a l’Anella Verda amb Xavier Puig i Laura Castel

Pau Ricomà s’ha donat cita amb la premsa al Camí Nou de la Budellera per presentar la proposta d’ERC-MES d’ampliació de l’Anella Verda pel Llorito i per la Budellera. «Estem rodejats de paisatgemediterrani100% que cada vegada costa més de veure a les nostres costes. I això també és Anella Verda», ha afirmat el candidat d’ERC-MES a l’alcaldia de Tarragona.

Ricomà es compromet a modificar el POUM per ampliar aquest espai de protecció «pels seus valors naturals i patrimonials i perquè és el granpulmó verd que uneix tot Tarragona» i assegura que «la Budellera, amb 122 hectàrees, així com la Vall del Llorito han de formar part d’aquest espai protegit». El candidat republicà remarca que «s’ha vist clar que les necessitats demogràfiques de creixement no justifiquen que es malmetin aquests espais naturals» i ha destacat que «és hora de donar pas a un urbanisme al servei dels interessos de la gent i no de les elits de sempre».

L’Anella Verda va començar el seu recorregut el 2007 quan ERC va entrar al govern de la ciutat. «Amb la creació de l’Anella Verda vam impedir que es construís a tocar del Pont del Diable, a la zona boscosa de davant de la Móra i a prop de la Platja Llarga» recorda Ricomà qui assegura que «ara volem anar més enllà i estendre de manera regulada l’Anella Verda al Llorito i la Budellera».

Ricomà ha lamentat que «al 2011, amb la sortida d’ERC de l’Ajuntament, Ballesteros va oblidar-se d’aquest programa i ara li hem de donar un nou impuls». En aquest sentit, l’alcaldable d’ERC-MESaposta per «millorar la senyalització i recuperació de camins i impulsar el coneixement i gaudi de l’Anella Verda entre els nens de les escoles de la ciutat així com potenciar el seu vessant lúdic, esportiu i turístic».