.

Laura Castel i Josep Rufà també repeteixen en la candidatura al Senat i s’hi afegeixen Raül Franquet, Isabel Sales i Josep Maria Pallàs, tots escollits en el congrés regional

Laura Castel i Josep Rufà també repeteixen en la candidatura al Senat i s’hi afegeixen Raül Franquet, Isabel Sales i Josep Maria Pallàs, tots escollits en el congrés regional

La militància d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) al Camp de Tarragona va escollir ahir els seus candidats i les seves candidates per formar part de les llistes del partit al Congrés dels Diputats i el Senat en les properes eleccions generals del 28 d’abril. En el congrés regional celebrat a la Selva del Camp, l’actual diputat tarragoní Jordi Salvador Duch va sortir reelegit com a cap de llista amb gairebé la unanimitat dels vots per representar novament la demarcació de Tarragona dins la candidatura de la formació republicana. Amb aquest ampli suport, els i les militants van expressar el seu reconeixement a la tasca feta per Jordi Salvador a la cambra baixa espanyola en aquests darrers anys.

La representació del Camp de Tarragona per al Congrés elegida ahir estarà integrada, a més a més per: Camí Mendoza Mercè, alcaldessa de Cambrils; Virgínia Martínez Torres, de Salou; Lluís Escoda Freixas, alcalde de Botarell; Magda Jové Guasch, secretària de la Dona d’ERC Valls, i Francesc Anguela Bonet, regidor de Mobilitat i Transparència i TIC de l’Ajuntament de Valls.

El congrés regional també va escollir els candidats i les candidates del Camp de Tarragona que integraran la llista d’Esquerra al Senat. La tarragonina Laura Castel Fort i el selvatà Josep Rufà Gràcia, actualment senadors, van ser reelegits per la militància, en reconeixement a la feina feta en els últims anys. Juntament amb ells, es van triar tres representants més: Raül Franquet Marcillas, regidor de la Nou de Gaià (el Tarragonès); Isabel Sales Coderch, de Vallclara (la Conca de Barberà), i Josep Maria Pallàs Guasch, president comarcal d’ERC a l’Alt Camp.

Tan els candidats i les candidates al Senat com al Congrés s’integraran en les llistes que ERC aprovarà en el proper Consell Nacional del 14 de març.