TOTS 21

L’Ibersol CBT-Gran Canaria correspon a la jornada 22 de la LEB Plata Est i es jugarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 21 a les 12:30h. Foto: CBT

L’Ibersol CBT torna al Serrallo per jugar, per primera vegada aquesta temporada, amb el seu públic a la grada. Serà contra el filial del Gran Canaria el diumenge a les 12:30h. L’afició blava no podrà veure en acció un dels nous fitxatges, Manu Vázquez, qui estarà uns deu dies més de baixa degut a la seva lesió al turmell.

“Estem tenint per fi una setmana més tranquila, per poder descansar més i arribar en millors condicions al partit”, explica Berni Álvarez, entrenador de l’Ibersol CBT i qui considera una gran notícia la tornada del públic al Serrallo. “Estem molt contents de tornar a sentir-los a prop. Estic segur que ens ajudaran en els moments on ens flaquegin més les forces i que seran com sempre determinants”.

Pel que fa al rival, el tècnic blau sap que els joves jugadors canaris exigiran molt físicament al seu equip. “La seva joventut els dona molta capacitat per córrer el camp i molta activitat defensiva. És per això que nosaltres no podrem abaixar la guàrdia ni un segon, minimitzar les pèrdues i tenir paciència per intentar fer el nostre partit i no el que a ells els interessi”, finalitza. Montero, jugador determinant a la lliga, De la Torre, Javi López o Serrano són alguns dels homes més destacats del Gran Canaria.

L’Ibersol CBT-Gran Canaria correspon a la jornada 22 de la LEB Plata Est i es jugarà al Pavelló del Serrallo el diumenge 21 a les 12:30h. Es podrà accedir al pavelló amb reserva prèvia al següent enllaç. El partit es retransmetrà en directe per canalfeb.tv

Accés al pavelló

Les portes s’obriran una hora abans de l’inici del partit (11:30h). Tots els assistents hauran de presentar l’entrada rebuda al correu electrònic i passar pel control d’accés, on es prendrà la temperatura i se subministrarà gel hidroalcohòlic. Una vegada dins la instal·lació, els seients disponibles estaran degudament senyalitzats. Tots els assistents hauran de seguir les indicacions del personal del club.

Redacció