.

.

TOTS 21


Edifici de la Chartreusse, ara seu de l'EOI

Edifici de la Chartreusse, ara seu de l'EOI

A finals del curs passat se’ns van informar que estrenaríem la nova escola a la Chartreuse aquest curs. Però aviat van arribar els rumors. Els primers, que no hi havia diners per moblar-la. I no parlem de taules i cadires, parlem d’ordinadors i equips de so (imprescindibles en una EOI).

Arribava el setembre i el curs començava a tot arreu menys a Tarragona. Finalment, ens vam instal·lar a la Chartreuse, però no podem utilitzar la 3a planta perquè se l’ha quedat la Generalitat per ubicar-hi el Departament d’Economia i Finances. L’explicació que donen és que no hi ha diners per pagar les obres a l’Ajuntament de Tarragona i que amb el que s’estalviaran del lloguer pagaran el deute. Trec d’aquí, poso allà, resto, no sumo.

L’EOI de Tarragona ja no té la biblioteca venuda com la joia de la corona. És més, encara és més petita que abans i molts llibres estan en prestatgeries al passadís. No hi ha laboratori, molt necessari a una EOI. No hi ha sala d’actes. La sala de professors d’anglès s’ha reubicat a la 2a planta. Sí tenim una cosa que, mira per on, no voldríem: excrements d’estornells i de coloms que només es netegen quan ja és insalubre. Encoratgem a que vingui Sanitat i que digui si això és higiènic.

Els estudiants ens preguntem si hauríem de demanar que ens tornin una part de la matrícula, perquè nosaltres hem pagat uns serveis que no tenim i altres, sí. I si ells resten, nosaltres, també.

Marga Mallol

Jorge Segovia

Delegats de curs de l’EOI