.

Els Mossos van trobar un vehicle estacionat que estava carregat de ferralla, cablejat i altres elements. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de Tarragona amb el suport d’agents de la Policia Local de Constantí van detenir aquest dimecres sis homes d’edats compreses entre els 20 i els 33 anys, com a presumptes autors d’un delicte de furt. A tres d’ells a més, se’ls atribueix també un delicte de resistència i desobediència als agents de l’autoritat.

Els fets es remunten al voltant de les 21.15 hores d’aquest dimecres quan es va tenir coneixement que algú podria haver accedit a les naus del carrer Grècia de Constantí on dos dies abans els mossos havien desmantellat dues plantacions de marihuana.

Material trobat a la nau. Foto: Mossos

En arribar al lloc, es va observar un vehicle estacionat que estava carregat de ferralla, cablejat i altres elements en una de les naus, així com més material preparat per endur-se. En accedir a l’interior conjuntament amb efectius de la Policia Local, es van fer els tres primers detinguts.

Seguidament es van fer comprovacions a la nau del costat on tres homes més van intentar fugir pel sostre a través d’un forat de difícil accés ubicat a l’altell superior. Tots tres van desobeir les ordres dels agents, qui una estona després van aconseguir fer-los sortir i se’ls va detenir.

Els cultius de marihuana desmantellats aquesta mateixa setmana comptaven amb unes sofisticades instal·lacions dotades de tots els elements indispensables entre focus, ventiladors, aires condicionats, tubs, filtres, etc.

Els detinguts, que acumulen fins a una vintena d’antecedents policials, han passat aquest matí a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona.