.

Una vehicle dels Mossos d'Esquadra

Dos lladres han estat enxampats ‘in fraganti’ mentre robaven dins d’un habitatge a Tarragona. Els Mossos d’Esquadra va poder detenir un d’ells, el dijous passat 9 de gener, mentre l’altre va aconseguir escapar.

Al detingut, un jove de 19 anys de nacionalitat marroquina i veí de Tarragona, se li imputen cinc robatoris amb força més en diferents domicilis del Camp de Tarragona. Els fets van tenir lloc la tarda del dijous quan una patrulla de mossos va rebre avís d’un testimoni que informava d’un possible robatori en un habitatge de Tarragona, situat a la N-340 a l’altura del barri de Torreforta. Diverses patrulles s’hi van adreçar i van sentir soroll provinent de dins del pis, on van trobar-hi els dos nois.

En adonar-se de la presència dels agents, els dos joves van sortir corrents. Un d’ells va ser detingut i el segon va aconseguir fugir, i actualment es troba en recerca i captura. El jove detingut duia unes tenalles i guants, que feia servir per extreure electrodomèstics, segons informen fonts dels Mossos d’Esquadra a Tarragona.

Després de diverses gestions de la Unitat d’Investigació del Tarragonès, al jove se li van atribuir cinc robatoris més, comesos entre el 22 i el 26 de desembre, al Camp de Tarragona. En aquests robatoris, el detingut s’havia endut diverses joies, dues consoles, vuit rellotges d’alta gamma, un DVD, unes ulleres de sol, una càmera de fotos, dos ordinadors portàtils i diners en efectiu. El valor total del material robat supera els 15.000 euros.

El detingut va passar aquest dissabte 11 de gener a disposició judicial davant del Jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.