.

Foto de família dels guardonats

Foto de família dels guardonats

Ahir es va celebrar l’acte de lliurament dels premis del IV concurs d’Instagram Museu del Port de Tarragona. El primer premi va ser per a Wisina Castanedo Pérez; el segon, per a Rosa Mari Gabriel Blanch; el tercer, per a Montserrat Jordà Vileu; i dos mencions per a Siscu Segura Soria i Conchi Muñoz Hernández.

La temàtica, d’aquest any, ha estat el Port de Tarragona des de la perspectiva de port comercial, pesquer, esportiu o cultural. Així, el hastang amb què s’havien d’etiquetar les fotografies publicades a la xarxa social era #detallsdeport2016. Prop d’una trentena de persones hi han participat demostrant creativitat amb les imatges presentades. El concurs es va portar a terme durant els mesos d’estiu.

En els tres concursos anteriors el far de la Banya-Museu de Fars-, les festes del barri del Serrallo i el Moll de Costa foren els protagonistes, amb els hastangs respectius, #museudefars2013 i #desantperealcarme2014 i #molldecosta2015. En cadascun dels concursos realitzats, sempre la mar n’és la protagonista, directament i indirectament.