.

La regidora de Turisme, Sílvia Farrero, davant el trenet turístic de Creixell. Foto: Cedida

Des de l’àrea de Turisme de l’ajuntament de Creixell a càrrec de la regidora Silvia Farrero, de l’area de serveis a càrrec del regidor Jaime Serret i de l’equip de govern municipal, s’ha posat en marxa aquest estiu el Trenet turístic de Creixell. La pròpia regidora Silvia Farrero i el regidor de serveis Jaime Serret, han fet el recorregut inaugural d’aquest nou servei. El trenet turístic pertany a l’empresa Ilertren de Lleida i està portat per una dona conductora, la Marta.

La seva contractació ha estat possible gràcies a la col.laboració econòmica dels 4 càmpings del municipi i de les empreses anunciants. Malgrat que divendres ja ha començat a funcionar el trenet, al ser la primera vegada que es realitza aquest nou servei pels carrers de Creixell, durant tot el dia s’aniran ajustant els horaris de pas per les parades. A partir de demà dissabte 2 de juliol començarà a funcionar el servei amb absoluta normalitat.
La primera sortida del trenet turístic de Creixell serà a les 11.00 h des de l’Avinguda de l’Estatut, al costat del Consultori Médic de Creixell. En el recorregut farà diferents parades de camí cap a la platja i la darrera parada serà al Càmping Gavina. i a l’inrevès.

A partir d’aquesta hora, les sortides des de l’Avinguda de l’Estatut seran a les 11h.-12h-13h-17h-18h-19h.

El servei del trenet turístic s’allargarà fins a l’11 de setembre i estarà operatiu de dimarts a diumenge. El preu de cada viatge al trenet turístic és d’1 euro.