.

El reforç de la policia local, patrullant per la platja de la Pineda. Foto: Cedida

Des d’aquesta setmana estan en servei els tradicionals policies d’estiu com a reforç de la Policia Local de Vila-seca. Un total de 8 agents es troben ja en funcionament al nucli de la Pineda, concretament 6 pel servei de platja i 2 pel passeig marítim.

De dilluns a diumenge i de 8,30 a 21 hores, els nous policies d’estiu estaran en patrulla permanentment per la Pineda, sobretot en funcions de servei a la platja i al passeig marítim de la Pineda i com a reforç també a les diverses patrulles.

Amb la posada en funcionament d’aquest servei que ja és tradicional al municipi, l’Ajuntament de Vila-seca oferirà diverses millores en els serveis d’informació i vigilància. A més del servei a peu, aquests agents es podran desplaçar en bicicleta o patinets i tindran un contacte permanent amb la base central de la Policia Local. Les funcions bàsiques que tenen són: la revisió de les autoritzacions temporals dels serveis de platja i control dels espais autoritzats, la prevenció de la delinqüència i control de la venda ambulant, el control dels jocs de platja i de les embarcacions a motor, la informació sobre l’estat de la sorra i de l’aigua de la platja, informar sobre les activitats del municipi i atendre als usuaris de la platja, a més de col·laborar permanentment amb els serveis de salvament.