.

Treballadors, regidors i tècnics pla Treball i Formació. Foto: Cedida

Aquest matí ha tingut lloc al Centre de Formació Municipal “Antic Hospital” de Vila-seca l’acte de benvinguda i salutació als 9 treballadors del Programa Treball i Formació.

Presidit per l’alcalde de Vila-seca, Pere Segura, i pels regidors Josep Toquero i Lucia Teruel, l’acte ha comptat amb la presència dels tècnics municipals que estan coordinant el funcionament d’aquest pla d’ocupació adreçat a persones aturades majors de 45 anys i que està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya.

Les 9 persones es van incorporar el passat 30 de desembre i tenen contractes d’entre 6 mesos i 1 any. A banda de la formació que han de realitzar en diversos àmbits, ja estan fent treballs de manteniment de la via pública, reparació de mobiliari urbà i conservació d’equipaments i zones verdes del municipi.

Des de l’any 2012 i de manera continuada fins avui, l’Ajuntament de Vila-seca ha posat en marxa diversos Programes i Plans d’Ocupació Municipal per a fer front a les difícils circumstàncies socials i econòmiques de les persones aturades amb especials dificultats d’ocupació.