.

.

TOTS 21

La Pobla protagonitza l'encontre digital

La Pobla protagonitza l’encontre digital

El Departament d’Ensenyament ha organitzat la IV Jornada d’inclusió digital, que es durà a terme demà al matí a partir de les 9,15h a l’Ajuntament i casa cultural de la Pobla de Mafumet. Enguany la sessió girarà entorn a la personalització de l’aprenentatge a través de les tecnologies digitals. La conferència inaugural, Del narcótico al efervescente. De la enseñanza al aprendizaje, la realitzarà la pedagoga Andrea de Pascual.

Així, amb aquesta trobada es vol reflexionar sobre la personalització de l’aprenentatge, intercanviar estratègies que permetin oferir a tot l’alumnat oportunitats de participar i avançar en el propi aprenentatge. Per aconseguir-ho, s’utilitzarà el potencial de les tecnologies digitals, fet que alhora permetrà que es redueixin les barreres que alguns alumnes troben en els contextos educatius.

Després de la conferència inaugural, hi haurà diferents espais d’aprenentatge dinàmics en què, a través de les Tecnologies per a l’Aprenentatge i el Coneixement (TAC), es treballarà, entre d’altres aspectes, en el disseny de propostes d’aprenentatge que tinguin present la diversitat d’alumnes de l’aula o en conèixer l’ús de diferents recursos digitals.

Fa quatre anys que el Departament d’Ensenyament promou aquesta jornada en els diferents territoris de Catalunya. Aquesta IV edició s’organitza conjuntament amb mSchools i l’ajuntament de la població.