.

Plaça Voltes de Vilaseca

Plaça Voltes de Vilaseca. Foto blog.grasset.es

Demà dijous dia 5 de desembre el municipi de Vila-seca donarà encesa a l’enllumenat de Nadal en els diversos carrers i places dels tres nuclis de població: la Pineda, la Plana i Vila-seca.

Tal i com es ve fent des de fa molts anys, els motius nadalencs s’adeqüen a la normativa mediambiental que consisteix en fil lluminós amb microlàmpades de baix consum. En total s’han extès més de 250 mil metres lineals de fil que donen forma als 351 motius nadalencs que ja s’han instal·lat per tot el municipi. Cal recordar també que durant els propers dies quedaran instal·lats els tradicionals arbres ecològics a la Plana, al pati de l’Esplai Sant Esteve i a la plaça de l’Església de Vila-seca.

Enguany i seguint la tradició d’efectuar l’encesa oficial en un barri diferent cada any, l’encesa de l’enllumenat de Nadal es realitzarà el divendres a les 17,15 hores al Nucli Antic, al carrer del Comte Sicart, cantonada amb el carrer del Tenor Josep Forasté. L’encesa de l’enllumenat serà presidida pels tinents d’alcalde de l’Ajuntament de Vila-seca, Manuela Moya, Josep Toquero i Josep M. Pujals; per altres membres de la Corporació Municipal i pels representants de l’Associació de Comerciants i Empresaris de Vila-seca /ACEV).

Cal recordar que el cost total de l’enllumenat nadalenc està finançat íntegrament per l’Ajuntament de Vila-seca.