.

L’actor Jordi Mateu. Foto: Cedida

Ja està en marxa Visual, Festival de curtmetratges de Castellvell, que es va estrenar l’estiu 2015 amb una primera activitat anomenada PeTitsCURts.

Els PeTitsCURts és un concurs de curts de petit format que pretén donar una oportunitat a qualsevol “realitzador” o “realitzadora”, que vulgui participar amb un curtmetratge d’una durada màxima de 3 minuts, i que s’hagi gravat i editat en un termini màxim de 48 hores. Es farà una projecció d’una selecció de curts guanyadors del concursos in Situ del Festival Internacional de Cinema de Vila-Seca (FICVI) i de PeTitsCURtS de VISUAL, coordinat per Josep Varo, Director del FICVI. Serà dimecres 13 de juliol, a les 22 hores al pati del consultori.

Altrament, aqeust dilluns, 11 de juliol, arriben els PeTitsTALLerS. TIPS de Rodatge, amb Ester Borrull. Serà de 18 a 20 hores a L’Ateneu. La inscripció és gratuïta.

Altrament, es farà un  Taller d’nterpretació amb Jordi Mateu. Serà el divendres, 15 de juliol, de 18 a 20 hores a L’Ateneu. Cal inscripció. Jordi Mateu és actor i director de teatre de l’Escola d’Art Dramàtic Josep Yxart de Tarragona. És també director de La Teatr’Era de Castellvell i va ser jurat dels PeTitsCURtS 2021.

Més informació en aquest enllaç.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */