.

.

TOTS 21

Els treballs tenen un import de 274.000 euros. Foto: Cedida

Aquest mes de gener han començat les obres d’arranjament de la piscina municipal de Masriudoms. Els treballs han de servir per solucionar les patologies constructives i la manca d’estanquitat, així com per adequar les instal·lacions i l’entorn del vas de la piscina.

Aquests són els objectius dels treballs que l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant ha adjudicat a l’empresa Obres i Contractes Penta SA per un import de 274.000 euros, aproximadament, i un termini d’execució de 8 mesos. La idea és que per Sant Joan els usuaris de la piscina municipal de Masriudoms puguin gaudir-ne ja de les millores, segons ha explicat l’alcalde, Alfons Garcia.

El projecte preveu la construcció d’un nou vas de piscina dins de l’actual, que se sustentarà mitjançant micropilots. El nou vas serà desbordant i disposarà d’una escala interior a l’aigua. Per millorar-ne l’accessibilitat, també s’habilitaran unes escales noves i una rampa adaptada per entrar al recinte.

El nou vas de piscina farà 19,40m de llarg i 9,40m d’ample; i tindrà una profunditat mínima d’aigua d’1,20m i una màxima de 2,00m.