.

Imatge d'un tren d'alta velocitat. Foto ACN

Imatge d'un tren d'alta velocitat. Foto ACN

Barcelona i París queden connectades de manera directa des d’aquest diumenge pel tren d’alta velocitat (AVE) en 6 hores i 25 minuts.

Renfe i SNCF, a través de les denominacions comercials AVE i TGV, operen coordinadament el servei entre França i Espanya amb cinc trens diaris per sentit. Les noves connexions directes d’alta velocitat faran els trajectes Barcelona-París (amb dos trens diaris per sentit), Barcelona-Lió, Barcelona-Tolosa, i Madrid-Marsella. Durant el 2014, el servei conjunt s’anirà ampliant en freqüències i destinacions. Els bitllets per utilitzar aquest servei estan a la venda des del 28 de novembre i costen entre 59 i 170 euros, segons els descomptes aplicables. Segons ha pogut conèixer Tarragona21 s’han venut més de 15.000 bitllets.

Amb la connexió ferroviària directa entre Barcelona i París s’estrena la primera línia directa d’alta velocitat per a viatgers entre els dos estats. Fins ara, els viatgers havien de fer transbordament entre combois a l’estació de Figueres-Vilafant, ja que els trens AVE espanyols no estaven homologats per circular per França.

Tarragona-París en 7 hores i 15 minuts a partir de 76€

Tal com havia publicat Tarragona21 fa uns dies, els tarragonins podran desplaçar-se a Barcelona per agafar l’AVE Barcelona-París, per exemple amb un Avant, en un temps total d’unes 7 hores i 15 minuts a partir d’un preu de 76€.

/* JS para menú plegable móvil Divi */