.

El nou decret busca acabar amb el 90% de colònies de gats

El nou decret busca acabar amb el 90% de colònies de gats

En Comú Podem Tarragona ha volgut posicionar-se vers la polèmica sorgida al voltant de la gestió de colònies de gats urbans. Per fer-ho, el partit ha volgut comunicar el següent manifest:

“Des d’En Comú Podem Tarragona donem tot el nostre suport a les entitats animalistes de Tarragona, rebutjant el darrer decret aprovat sobre la gestió de colònies de gats urbans a la ciutat de Tarragona. Segons les entitats animalistes es podria acabar amb el 90% de les colònies de gats, sense que es coneguin els detalls del que els passaria als gats capturats un cop arribessin a la protectora. A més, tal i com aquestes entitats remarquen, la captura d’aquests animals del carrer és molt traumàtica i pot vulnerar l’actual llei de protecció animal.

En segon lloc, perquè és una mesura que dona l’esquena a tot el treball que han fet les entitats animalistes sobre les colònies de gats en els darrers anys. Creiem que l’Ajuntament ha de ser una administració propera a la ciudadania i també a totes les entitats de la ciutat, per tant, mesures d’aquesta importància hauriem de comptar amb les entitats del sector. Les entitats animalistes fa anys que proposen (i duen a la pràctica) alternatives de gestió que no només tenen en compte el benestar animal, sino també la convivència amb la ciudadania.
En Comú Podem apostem per una ciutat realment amiga dels gats, capaç de construir xarxa amb el treball de les entitats i que pugui dur a terme alternatives novedoses i eficaces en la gestió i cura dels animals.
Per qualsevol dubte podeu contactar amb nosaltres al telèfon 655365292 o mitjançant aquest mateix correu”.