.

Els consellers d’ECP a l’Ajuntament de Tarragona, Jordi Collado i Toni Carmona. Foto: Cedida

El grup municipal d’ECP presenta una moció al ple per demanar al govern de l’Ajuntament de Tarragona que inici ja els tràmits necessaris per poder tenir l’autorització que permeti habilitar la platja per gossos la pròxima temporada d’estiu.

Els consellers d’En Comú Podem, Jordi Collado i Toni Carmona, han presentat aquest matí les dues mocions que portaran a votació al ple. La primera de les mocions reclama al Govern del PSC l’habilitació d’un espai per animals de companyia amb tots els serveis necessaris a la platja del Miracle.

“Amb En Comú Podem al govern de Tarragona es va impulsar la primera platja per gossos de la història de la nostra ciutat a la mateixa platja del Miracle, disposava d’un espai de 1200 metres quadrats i comptava amb tots els equipaments imprescindibles”, ha revindicat el portaveu, Jordi Collado.

Toni Carmona, per la seva part, serà l’encarregat de presentar la segona de les mocions del grup, en aquest cas la moció reclama establir una normativa sobre el transport de persones amb diversitat funcional en els autobusos municipals.

Carmona ha explicat que la normativa no es gens clara alhora d’identificar quins tipus de vehicles per a persones amb movilitat reduida estan permesos pujar als autobusos municipal de l’EMT. Alguns usaris han adreçat queixes al grup municipal perque s’els ha negat pujar als autobusos municipals pel seu tipus de vehicle.

La moció reclama claretat, una definición clara de quins vehicles per les seves caracteristiques poden o no viajar en els autobusos municipals, adaptar els autobusos per poder acollir més tipus de vehicles, fer formació en aquest ambit al personal de l’EMT i campanyes d’informació del tipus de vehicles permesos.

El conseller ha volgut acabar dient que el govern a de garantir l’accés de thotom al tranport public de la nostra ciutat.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */