.

Els grana celebren el gol d'Achille Emana. Foto: Nàstic

Els grana celebren el gol d’Achille Emana. Foto: Nàstic

El Nàstic tanca la pretemporada invicte en partits de preparació i només amb l’única derrota a la Copa Catalunya davant del Vilafranca en un partit on la totalitat del conjunt grana va ser integrat per jugadors del filial i els descartats del primer equip. En total el Nàstic ha sumat quatre victòries i quatre empats en els vuit amistosos disputats aquest estiu.
L’últim test dels de Vicente Moreno aquesta pretemporada s’ha jugat a Olot, un camp de bons records pels aficionats dels Nàstic ja que les dues darreres temporades els de Moreno han tornat amb resultat positiu.
El partit ha servit per tornar a veure marcar a Achille Emana que ha avançat al Nàstic en el marcador quan només s’havien jugat quatre minuts de partit.
Vicente Moreno ha aprofitat el partit també per alleugerir de càrrega als seus jugadors i ha canviat l’onze a la segona part sencer respecte el que havia començat el partit.
L’empat del olotins l’ha fet Marsel al minut 65 de l’encontre i deixant l’1 a 1 final en el marcador.
El pròxim partit que jugarà el Nàstic ja serà de lliga el pròxim diumenge a dos quarts de nou del vespre al Nou Estadi i davant de l’Albacete de Luis César.

FITXA

UE Olot: Wilfred, Jose, Vallhon (Prior, 46’), Luismi (Blázquez, 46’), Rojas, Abel, Gato (Héctor, 69’), Sana, Èric Vilanova, Sergio Ortiz (Isma Traoré, 69’) i Uri (Marcel, 46’).

Nàstic: Nadal M (Reina, 46’), Gerard (Jordi C, 46’), Bouzón (Xavi Molina, 46’), M. Martínez (Pablo Marí, 46’), M. Bandeh (Mossa, 46’), D. Rocha (Tejera, 46’), Gal Arel (Fali, 46’), Palanca (Ferran GP, 46), J. Naranjo (Xisco M, 46’), Emaná (Rayco, 46’) (J. Assoubre, 72’)i De la Espada (A. de Groot, 46’).

Àrbitre: Òscar Sauleda Gols: 0-1, Emaná (4’); 1-1, Marcel (65’).

Estadi: Camp Municipal d’Olot. 920 espectadors.