.

.

TOTS 21

l’ocasió més clara pels locals ha arribat al minut 88, quan Jordi Oribe, ha xutat sol davant del porter, dintre de l’àrea petita. L’encert de José Ortega, porter del Terrassa ha evitat el gol.  Foto: Pobla

El CF Pobla de Mafumet ha empatat a 0 contra el Terrassa FC, en el partit de la jornada 20. La primera meitat ha començat amb intents d’ambdós equips, però sense cap ocasió clara de gol. Al minut 16, Sergi Caballero abandonava el partit lesionat i era substituït per Bruno Lorente. Karim i Carlos Martínez han tingut diverses oportunitats, però sense encert. El Terrassa, per la seva banda, ha vist com li anul·laven un gol, per cometre una falta en atac dintre de l’àrea.

La segona meitat ha començat amb una forta pressió dels pobletans, qui controlaven el joc. Al minut 56, Carlos Martínez ho intentava amb un xut des de fora l’àrea, però la pilota sortia desviada per la dreta de la porteria del Terrassa. Al minut 66, el Terrassa ha tingut l’oportunitat més clara de gol, quan el xut de Sergi Arranz ha sortit fora després de tocar al pal. I l’ocasió més clara pels locals ha arribat al minut 88, quan Jordi Oribe, ha xutat sol davant del porter, dintre de l’àrea petita. L’encert de José Ortega, porter del Terrassa ha evitat el gol. El mateix Oribe ha tingut una nova ocasió al temps afegit, però sense encert.

L’entrenador del CF Pobla de Mafumet, Dani Vidal, s’ha mostrat molt orgullós del treball de l’equip. «S’ha vist un partit molt equilibrat i qui ha tingut les ocasions més clares hem estat nosaltres», ha destacat Vidal.

El CF Pobla de Mafumet continua en sisena posició, amb un total de 23 punts. El proper cap de setmana visitarà al Castelldefels.

Redacció